Woningen

Bijzonder aan de Bergensche Hoeck is dat elk appartement een andere indeling heeft. Dat geeft een exclusieve touch aan het gehele complex. In het gebouw bevinden zich 6 kleinere appartement­en en zijn er 9 grotere appar­tementen beschikbaar, die beginnen bij 137m² tot wel 245 m². Deze grote appartementen zijn allemaal voorzien van een riante buitenruimte. De appartementen op de begane grond beschikken ieder over een overdekte buitenruimte met tuin. Bouwnummers 5, 6 en 7 hebben zelfs een souterrain tot hun beschikking. Op de verdiepingen grenst elke woonkamer aan een royaal balkon / buitenterras.

De 2e verd­ieping is nog eens extra bijzonder omdat de plafondhoogte bij deze appartementen 3.30 meter is. Dat geeft een “rijke” en ruime uitstraling.

Alle appartementen worden opgeleverd met de allernieuwste generatie aardwarmtepompen waarmee u niet alleen kunt verwarmen maar ook uitstekend kunt koelen. Dat is met deze warme zomers erg aangenaam. Natuurlijk mag een moderne badkamer met grote vloer- en wandtegels niet ontbreken. U kunt overigens ook uw eigen keuze maken en daarom hebben wij voor elk appartement een ruime stelpost vastgesteld. Voor uw toekomstige keuken heeft u in de basis voldoende aansluitpunten. En of u nu kiest voor een kookeiland of een recht model; wij zullen er­voor zorgen dat dit mogelijk wordt!

Voorzijde, Joost Ivanghlaan (alle buitenruimten liggen hier op het westen.)

Zuidzijde (alle buitenruimten liggen hier op het zuiden.)

Begane grond

1e verdieping

2e verdieping

Souterrain

Partners